BRF_Palett_FINAL

Information om ny teknisk förvaltare för brf Palett
 
Brf Palett kommer from den 1 januari 2018 att byta teknisk förvaltare och fastighetsskötare. Den nya förvaltaren är Nordstaden Förvaltning AB.
 
Detta innebär att Nordstadens fastighetsskötare kommer att vara ansvarig för att utföra regelbunden tillsyn, skötsel och underhåll av vår fastighet för att se till att allt fungerar som det ska i våra hus, det gäller tex kontroll av trapphus, dörrar, ventilation samt temperatur för vatten och värme. En representant från Nordstaden kommer även vara vår förvaltare för boende och teknisk rådgivning, om ni tex skulle få en vattenskada är det vår förvaltare på Nordstaden ni kommer att ha löpande kontakt med genom ärendet som föreningens stöd.
 
Felanmälan from 1 januari görs till Nordstaden
Felanmälan kan t.ex. vara vattenskador, problem med värme eller ventilation, portar som inte slår igen, fel i tvättstugan, namnändring i portar och på dörrar eller störningar.
 
Felanmälan via ”Portal för kunder” på www.nordstaden.se, här kan ni även följa upp ert ärende och aktuell status.
Ring till telefonnummer 08-32 40 60 vardagar 07.00-16.00
Skicka ett mejl till kundtjanst@nordstaden.se, var tydlig med vem ni är, var ni bor, telefonnummer vi kan nå er på samt tydlig beskrivning av vad problemet består av.
 
För akuta problem efter kontorstid kommer ni att kopplas vidare till en jourfirma med 24-timmars jour. Observera att det endast är akuta ärenden som får anmälas till jourfriman som innebär fara eller risk för skada. För onödiga utryckningar kommer ni att debiteras privat.
 
Brf Palett kommer fortfarande att ha kvar HSB som ekonomisk förvaltare, detta innebär att fakturor fortfarande kommer skickas från HSB. Alla frågor gällande avgifter, hyror och fakturor skall även fortsättningsvis ställas till HSB.
 
Vi önskar er ett Gott nytt år!
 
Med vänlig hälsning
Styrelsen Brf Palett
styrelsen@brfpalett.se