BRF_Palett_FINAL

Blanketter

På denna sida hittar du olika blanketter som du har nytta av i ditt boende.

För att kunna öppna och skriva ut blanketterna behöver du programmet Acrobat Reader från Adobe. Du kan hitta senaste versionen av programmet här.

Betala hyra eller månadsavgift via Autogiro

Autogiro ett bra och smidigt sätt att slippa den manuella hanteringen av räkningar, du behöver inte hellre vara orolig för att missa en betalning. I Brf Palett kan du betala hyran eller månadsavgiften via autogiro. Fyll i blanketten Medgivande Autogiro och skicka in till HSB på adressen angiven på blanketten

Ansökan om andrahandsuthyrning

Om du vill hyra ut din lägenhet måste du alltid först få godkänt från styrelsen. Detta gäller såväl hyresrätter som bostadsrätter.

För att ansöka om andrahandsuthyrning fyller du i blanketten nedan och lämnar till styrelsen. Mer om uthyrning kan du läsa i våra stadgar samt i ordningsreglerna.

Större ändringar i lägenhet

Innan du gör en större ändring i din lägenhet måste ett godkännande av styrelsen. Ansökan görs på blanketten Ändringsanmälan nedan. Lämna den ifyllda blanketten till styrelsen.

Mer om vad du kan göra själv i din lägenhet och samt för vilka typer av ändringer som det krävs en ändringsanmälan kan du läsa om under menyn Gör det själv.